JohnnyBet.com sv

Fotboll online betting

av JohnnyBet från
Fotboll online betting

Världens största sport har alla ingredienser som krävs för bra betting och spännande underhållning. Det är inte för inte som fotboll kallas för ”de gröna fältens schack”. I den här bettingguiden kan du läsa om våra bästa speltips om sportbetting på fotboll. Här ska du helt enkelt hitta svaret på frågan "hur bettar man på fotboll?" Dessutom hittar du information om fantastiska bonusar och JohnnyBets exklusiva erbjudanden som lyfter din spelkassa till nya höjder.

1. Fotboll bettingtips

Information är viktigt och du behöver känna till den aktuella formen hos lagen du ska betta på när du spelar på fotboll. Det är inte alltid som tidigare resultat speglar den matchbild som har varit. Fotboll är en sport med ett få antal mål. Om du kan hitta nycklar i tidigare matcher som inte syns i resultatraden är du en god bit på vägen. Samtidigt är det aktuella skadeläget och avstängningar av stor betydelse. Nyckelspelare som Messi och Ronaldo är självklart stora avbräck för vilket lag som helst, men det är minst lika viktigt att ha kunskap om stommen i laget som inte gör lika stort väsen av sig. Du bör också håll utkik på spelschemat, hur länge har laget vilat? Väntar någon stormatch? Känner du att du har en bra överblick finns det många spelbolag och bettingsidor att välja mellan.

Vi rekommenderar bet365 och Unibet som är seriösa aktörer med ett brett utbud av odds och livebetting. Håll även utkik efter odds från Bethard. Läs denna artikel vidare för att få veta mer om fotboll bonusar och erbjudanden. Om du är nyfiken på en bredare lista på spelbolag som erbjuder fotboll online betting kolla JohnnyBets topplista på de allra bästa bettingsidorna.

2. Bonusar och erbjudanden fotboll

Nu har vi kommit fram till bonusar fotboll. bet365 erbjuder en öppningsbonus när man registrerar sig på deras sajt. Förutom välkomstbonus har bet365 bonuserbjudanden till sina befintliga kunder. ”0 - 0 pengarna tillbaka” gör din satsning extra spelvärd och gäller alla fotbollsmatcher under 2024. Dessutom finns en ”Europafotbollsbonus” som gör att man kan få en bonus från flervalsspel på de största fotbollsmatcherna i Europa.

Unibet har även de fantastiska erbjudanden för dig som vill betta på fotboll. Genom att följa vår länk här på JohnnyBet erhåller du deras Unibet insättningsbonus, en välkomstbonus för nya kunder som består av ett gratis spel på 100 kr som man får efter att man har gjort en insättning på minst 100 kr.

Dessutom finns det tiotals andra spelbolag som har svensk spellicens och som erbjuder svenskar den bästa möjliga upplevelsen när det kommer till sportbetting. De flesta erbjuder fantastiska välkomstbonusar på odds som ska hjälpa dig böra ditt äventyr hos dem! Nyfiken? Glöm inte att vi har sammanställt de bästa oddsbonusarna på marknaden!

Har du dina egna bettingtips på fotboll? Vill du dela med dig av hur man ska betta på fotboll? Skriv gärna en kommentar nedan! Och lycka till!

kommentera FotbollOnlineBetting
Kommentarer (0)
Spela ansvarsfullt