torsdag 5 januari 2012

En helt ny prisjämförelsetjänst är född!

I dagarna lanserar skaparna bakom http://www.billigalinser.nu/ en helt ny prisjämförelsetjänst med dynamiskt inhämtade priser från ledande svenska återförsäljare. Webbsiden, som i sitt nuvarade utseende har servat svenska komsumenter sedan 2006 får nu en rejäl uppfräschning för att möte den medvetna konsumentens informationskrav på tillgänglighet, fullständighet och korrekthet inför ett köp.

Billigalinser.nu välkomnar er att testa den nya tjänsten från  2012-01-09 och önskar er alla ett bra 2012 och många lyckade kontaktlinsköp under året!

//Billigalinser.nu

lördag 15 oktober 2011

Linser på nätet

Att köpa linser på nätet har blivit vanligare och vanligare   de senaste åren. Vilket kanske inte är så konstigt eftersom i princip all internethandel har ökat. I dagens pappers DN 2011-10-15 angavs att 4,5 % av pengarna i detaljhandeln i Sverige omsattes på nätet förra året. Och vissa produkter är såklart mer intressanta än andra att sälja online. Böcker, digital musik, film och linser är produkter som exempelvis gått väldigt bra att sälja på nätet. Den svenska It-mognaden bredder ut sig alltmer vilket medför att Internetförsäljningen av även andra produkter aktualiseras.

Fördelar med att köpa linser på nätet
Om du är intresserad av att köpa linser på nätet bör du veta  att det finns ett antal olika fördelar med just näthandel.  Tillgängligheten är naturligtvis oslagbar. Ska du gå till en optiker blir du ju tvungen att anpassa dig till dennes öppentider vilket inte allt är så lätt. Det är även betydligt enklare att jämföra priser på tex linser på nätet än att springa runt till tolv olika optiker. Det säger sig självt. Att få produkterna hemskickade direkt till brevlådan är även smidigt. De flesta återförsäljare har idag anpassat sina produkter för att just kunna få ner kartongerna i ett vanligt brevinkast. Detta besparar dig en resa ner till ditt vanliga postutdelningsställe. Den främsta fördelen med att handla t.ex. linser på nätet är ändå priset. Med minimala lager, butiks- och personalkostnader har återförsäljarna av till exempel linser på nätet lyckats pressa priserna upp till 70% mot vad samma kontaktlinser kostnar hos den vanliga optikern.


Vilka typer av kontaktlinser går det att det på nätet?
Räkna med att du kan hitta alla vanliga märken i din nätbutik. utbudet är idag fantastiskt bra.

Var hittar jag bästa priset för linser på nätet?
Priserna ändras från dag till dag. Den som var billigast igår är det inte längre idag och vice versa. Ta istället för vana att använda någon av de utmärkta prisjämförelsesidor som idag finns på nätet. På www.billigalinser.nu listas återförsäljare av billiga linser och det är en bra början om du är ute efter linser på nätet.

Att tänka på när du köper linser online
Ta för vana att besöka en god optiker även om du köper linser online. Detta för att alltid ha ett aktuellt recept men även för att upptäcka förändringar i din synhälsa och ditt seende. Vissa återförsäljare av linser på nätet kräver även att du kan visa att du har ett recept utskrivet från din optiker. Andra återförsäljare kräver inte detta. Bra att veta är även att du har rätt att begära ut ditt recept från en optiker du besökt. Optiker har alltså inte någon rätt att vägra lämna ut ditt recept för att du till exempel vill handla dina linser på nätet.

söndag 19 september 2010

Färgade linser - i vardagen och på fest

Idag är möjligheterna att förändra sitt utseende större än någonsin! Vi färgar, slingar, lockar och klipper håret, vi bleker tänderna och lägger oss under kniven. Men vi använder oss dessutom mer och mer av färgade linser. Kontaktlinser med färg är ett av de enklaste sätten att förändra utseendet markant! En ny ögonfärg gör mer än vad du kanske kan tro för helhetsintrycket av dig själv! Dessutom finns det mängder av färger att välja mellan och idag är det bara fantasin som sätter gränsen. Det bästa av allt är att du inte heller behöver ha ett synfel för att använda dig av färgade linser. Det går idag utmärkt att beställa färgade linser utan styrka..

Ett stort spektra av färger
Blå, gröna, grå, bruna - valet är ditt! Vilken färg väljer du idag? En blond person kan få ett härligt utseende i bruna linser medan ett par blå ögon på en brunett kan bli oemotståndligt. Så våga prova du med!!
 
Vill du verkligen sticka ut i mängden? På nätet handlar du enkelt lite mer udda färger. Vågar du pröva lila, vita eller svarta ögon? Eller vad sägs om kontaktlinser med dödskallar, dollartecken, eller SDs partisymbol?? Ett varningens finger bör dock höjas. De begränsar synfältet markant och kan verka stötande i vardagliga situationer. På festen passar de dock alldeles utmärkt!!