Iphone 12

iPhone 12 64 GB (PRODUCT)RED - Apple (SE)

Iphone är utan tvekan den kanske mest populära mobiltelefonen i Europa. Enligt Counterpoint Research är Iphone 12 den mest sålda 5G mobiltelefonen i världen under Oktober 2020 och stod för 16 procent av samtliga 5G-telefoner. På andra plats fann vi Apples Iphone 12 Pro.

Teknisk Info:

Iphone 12 går att införskaffa sig i många olika färger: Svart, vit, grön, röd och blå. Designen har en keramisk sköld-framsida och baksidan är av glass och aluminiumdesign. Dess kapacitet är valbar inom 64- , 128- och 556GB.

Mobilen är skvätt-, vatten och smutsresistent och klarar av djup på som mest 6 meter i 30 minuter. Iphone 12 har ingen hemknapp utan låses låses upp genom ”Face-ID”, ansiktsskanning. Mobilen ger möjligheter till Apple Pay som tillåter dig att betala med mobilen via Face-ID och blipp. Siri-integrerade Iphone 12 tillåter dig använda din röst för att skicka meddelanden och navigera i telefonen men även att få intelligenta förslag om din mobilhantering.

Mobilens knappar och utsida

På ena sidan styr du volymnivån och kan även sätta på/stänga av ljudet på mobilen. Andra sidan har du av/på knappen. Du stänger av telefonen genom att samtidigt hålla in av/på knappen och övre volymknappen. Bredvid framkameran befinner sig en inbyggd mikrofon såsom bilden illustrerar. Under mobilen finner du laddningsuttaget och mikrofon/högtalare.

I och med köpet får du utöver mobilen, en laddarsladd (USB-C).