Alltiallo.nu - Den enda startsidan ni behöver..

En allt-i-allo är en person som utför en mängd olika små uppgifter. Detta är väl egentligen inget yrke man kan plugga till, utan det kan bli så att är man duktig på flera saker så får man också göra dem. Jag har tänkt att denna bloggen, den ska bli lite av en allt i allo, genom att den ska handla om en mängd olika ämnen. Den ska ge dig tips och råd kring olika saker så väl som vara en slags guide över allt som finns att hitta på nätet. Sedan kommer det med all säkerhet även att bli en del personlinga inlägg. 

Jag som står bakom denna bloggen är en helt vanligt kille, med en massa olika intressen. Jag gillar allt från att spela dataspel, betting, resa, laga mat och mycket mer. Jag bor i en lite mindre stad, i en lägenhet tillsammans med min undulat Örjan och min katt Torsten.  

Så når du entreprenörsdrömmen

18 Sep 2023

Att vara entreprenör är en dröm för många och lyckat entreprenörskap innebär en rad fördelar som lockar många att starta sina egna företag. 

Entreprenörens fördelar

  • Självständighet och kontroll
    En av de största fördelarna med att vara entreprenör är att du har fullständig kontroll över ditt företag. Du kan fatta beslut, styra riktningen och utforma din verksamhet precis som du vill.

  • Kreativ frihet
    Entreprenörskap ger dig möjlighet att förverkliga dina egna idéer och visioner. Du kan utforska nya innovationer och kreativa lösningar utan att vara begränsad av företagsstrukturer.

  • Möjlighet till ekonomisk tillväxt
    Framgångsrika företag kan generera betydande inkomster och tillväxtmöjligheter. Du har möjlighet att dra nytta av de ekonomiska frukterna av ditt hårda arbete och affärsskicklighet.

Är ett företagskreditkort något att satsa på?

För att underlätta hanteringen av ditt företags ekonomi kan ett företagskreditkort vara en värdefull tillgång. Fördelarna inkluderar:

  • Separation av företag och personliga utgifter
    Ett företagskreditkort hjälper dig att hålla företagets utgifter åtskilda från dina personliga. Detta förenklar bokföring och skattredovisning.

  • Likviditet och kortsiktig finansiering
    Företagskreditkort ger dig snabb åtkomst till kapital och kan fungera som en källa till kortsiktig finansiering för att täcka företagets utgifter.

  • Belöningsprogram och förmåner
    Många företagskreditkort erbjuder belöningspoäng, cashback och andra förmåner som kan hjälpa dig att spara pengar på företagets utgifter.

Kortfattat kan man säga att entreprenörskap bjuder på många fördelar, inklusive självständighet, kreativ frihet och möjligheter till ekonomisk tillväxt. Genom att använda ett företagskreditkort kan du också dra nytta av bekvämligheten och de finansiella fördelarna som det medför, vilket underlättar hanteringen av din företagsverksamhet.

Så hittar du det du söker på internet

29 Jun 2023

Att söka på internet kan vara en frustrerande grej. Du skriver in ett ord eller en fras i en sökmotor och upp kommer en hög med irrelevant information.

Vad du behöver är möjligheten att förfina din sökning för att få exakt det du vill ha.

I den här texten utforskar vi olika steg som du kan ta för att hitta specifik information online.

Variera din sökmotor

Sökmotorer sorterar igenom cirka 240 miljoner aktiva webbplatser för att förse dig med innehåll. Du kanske föredrar en, men låt inte vanan begränsa dig. Ingen sökmotor är perfekt, och de har alla olika blinda fläckar.

De mest använda sökmotorerna är Google, Bing och Yahoo.

Google ger vanligtvis den största variationen av resultat och har den överlägset största katalogen med sidor.
Bing har dock mer omfattande autokompletteringsresultat (där sökmotorn försöker begränsa sökningen för dig).
Yahoo erbjuder sökning som en del av ett bredare utbud av tjänster som inkluderar nyheter och shopping.

Använd specifika sökord

Nyckelord är de termer som du använder för att hitta innehåll på internet. Att göra dina sökord så specifika som möjligt hjälper din sökmotor att spåra den information du vill ha.

Säg till exempel att du vill hitta en lokal leverantör som kan designa en mässmonter åt ditt företag. Om du skriver monterdesign i din sökmotor kommer resultaten att innehålla många sidor om andra typer av montrar, medan att skriva utställningsmonterdesigner kommer att ge ett mer kortfattat urval av företag.

Du kan förfina din sökning ytterligare genom att inkludera andra specifika sökord. Om du till exempel lägger till din plats kommer du troligen att hitta någon lokal.

Förenkla dina söktermer

Vissa motorer inkluderar stoppord i sina sökningar. Dessa är ofta använda ord som prepositioner (i, av, på), konjunktioner (och, men) och artiklar (a, the), vilket innebär att du kommer att få fler sidor i dina sökresultat än du behöver.

Så det är vanligtvis bäst att ta bort stoppord från dina internetsökningar. Det huvudsakliga undantaget är om du letar efter en specifik titel eller namn som innehåller dem.

Använd också den enklaste formen av sökorden som du letar efter, genom att undvika pluralformer och verbformer med suffix som -ing, -s eller -ed. Till exempel skulle du förbättra kvaliteten på dina sökresultat genom att söka efter tjänst snarare än tjänster, eller ekonomi snarare än finansierad eller finansiering.

Använd citattecken

Om en sökterm omges av citattecken uppmanas sökmotorn att söka efter det specifika ordet eller frasen.

Om termen är ett enstaka ord, kommer användning av citattecken att skära bort stamvariationer av det. Om du till exempel söker efter ordet regissör kommer du sannolikt att få många resultat för direkt, riktning, vägbeskrivning och så vidare. Att skriva "direktör" (med citattecken) kommer dock att säkerställa att du bara får resultat för det stamordet.

Ta bort ohjälpsamma ord

Om du infogar ett bindestreck/litet bindestreck/minustecken omedelbart före ett ord utesluts det från en sökning.

Så föreställ dig till exempel att du vill veta mer om marknadsföring. Däremot vill du koncentrera dig på traditionella marknadsföringstekniker, medan internet verkar vara fullt av referenser till marknadsföring i digitala och sociala medier, som alla dyker upp i din sökning.

Att skriva in marknadsföring -digital kommer att utesluta digitalt från sökningen, vilket gör det lättare för dig att hitta den information du letar efter. Genom att skriva marknadsföring -digital -social kan du bli av med ännu mer röra.

Undvik sökgropar

När du söker online är det viktigt att komma ihåg att många företag nu har personal som är dedikerade till att förbättra sin synlighet online. De justerar ständigt ordalydelsen på sina webbplatser för att matcha de vanligaste sökorden – en process som kallas sökmotoroptimering (SEO).

Som ett resultat kan webbplatserna som listas överst i dina sökresultat ha mycket bra SEO, men det följer inte nödvändigtvis att de kommer att ha det bästa innehållet. Så även när du har lagt in de bästa söktermerna du kan, är det ofta värt att gräva ner i dina sökresultat för att hitta den bästa informationen.

Med så mycket information nu till ditt förfogande måste du vara kunnig på vad som är auktoritativt och vad som bara är åsiktsfullt. Vissa bloggar rankas till exempel högt utan att egentligen vara skrivna av ackrediterade experter. Så kontrollera noga att författaren till all information du använder är väl ansedd och helst associerad med en akademisk institution, ett professionellt organ eller en ansedd nyhetsorganisation.

Det är också värt att vara medveten om betalda annonser, som kan visas högst upp på sökmotorlistorna eftersom företag har betalat för att de ska göra det. Dessa är helt enkelt utformade för att sälja till dig, vilket är bra om du funderar på att köpa, men kan vara ett hinder för allmän sökning.

Tips på trevliga städer att besöka

20 Jan 2021

Att ta flyget till ett annat land är inte fel och det finns många städer att välja på. I denna bloggtext tänkte jag ge tips på ett gäng med härliga städer som är väl värda ett besök. Om du klickar här, så hittar du casinon, kanske du har turen på din sida för lite extra pengar till reskassan!

Dublin

En stad jag verkligen rekommenderar är Dublin, som är den största staden på Irland. Det är en ständigt växande stad där det finns mycket både se och göra. 

Dublin är en liten stad med en mycket stor själ. I denna stad kommer du känna av den typiskt irländska stämningen. Bland sevärdheterna har du bland annat Kilmainham Gaol, som är ett gammalt fängelse så väl som Dublin Castle. Detta slott har funnits sedan 1700-talet. Idag är det en sevärdhet så väl som ett konferenscenter. Det går att få en guidad tur, så väl som att besöka slottets museum. Andra sevärdheter är Dublin Zoo samt se till att besöka Guinness Storehouse, eller Old Jameson Distillery om du är intresserad av öl och whiskey.

Om du gillar shopping så finns det en hel del av det i denna stad. Missa inte de välkända shoppinggatorna Nassau Street, Henry Street, O’Connell Street och Grafton Street. För dig med mycket pengar finns köpcentret Brown Thomas, här finns det mängder av välkända och exklusiva varumärken.
Andra köpcentrum är Stephen’s Green Shopping Center, Ilac Shopping Center, Clerys, Roches Store och Jervis Shopping Center.

Två drycker som är starkt förknippad med Irland och Dublin är så klart Whiskey och mörkt öl. Om du vill lära dig mer om dessa drycker, samt smaka, så ska du gå på en smakrunda! Besök även Temple Bar som är ett av världens mest kända barområden, där gatorna är fyllda med nattklubbar så väl som barer. 

De största sporterna på Irland och i Dublin är fotboll, hurling, gaelisk fotboll och så klart rugby. I Dublin finns en av Europas största idrottsarenor. Denna heter Coke Park och har plats för 82 500 personer.

Rom

Rom är huvudstaden i Italienv och det var den redan i det romerska riket under antiken. Enligt legenden så ska Rom ha grundats 753 f.Kr. på sju legendariska kullar. Detta av Romulus, bror till Remus och båda sägs ha blivit uppfödda av en varginna och sedan vuxit upp hos en herde. 

Rom är fyllt av sevärdheter och ett par av dem är riktigt klassiska. Till exempel har du Colosseum, eller den Flaviska Amfiteatern som den egentligen heter. Det var här som man hade alla strider mellan gladiatorerna. 2007 utsågs Colosseum till ett av världens sju nya underverk. Det var Kejsar Titus som invigde den år 80, så den har många år på nacken.

Andra sevärdheter är Piazza Venezia, torget mitt i Rom. Här finns ett stort monument, Il Vittoranio, som är ett minnesmonument för när Italien blev enat 1861.
Missa inte heller Pantheon, Piazza Navona, Spanska trappan, Fontana di Trevi, Peterskyrkan och Sixtinska kapellet.

Om du gillar att shoppa så är Rom den perfekta staden att göra det i! Det är här många kända modehus finns. Du kan shoppa loss på Armani, Valentino, Benetton, Laura Biagiotti, Gucci, Fendi, Versace och många fler.

I Italien finns det gott om pasta, pizza och rödvin, men även mycket annat gott att äta och dricka. Missa inte att sätta dig på en mysig trattoria. I en traditionell italiensk måltid ingår det oftast tre rätter. Det är förrätt, som kallas för antipasto eller primi, det är varmrätt, secondi, med tillbehör, contorni. Sedan kommer desserten, som kallas dolce eller frutta. 

Italien är även kända för sitt kaffe, det dricks mycket av det i alla fall. Gärna  cappuccino till frukost eller på förmiddagen. En espresso heter Un caffé, denna kan man få utspädd med vatten, eller så ber man om en dubbel espresso, som är un caffé doppio. Andra vanliga kaffesorter är Macchiato och Latte Macchiato. 

Stavanger

För dig som vill kombinera stadsliv med natur, är Stavanger i Norge perfekta valet. Staden är bas för Norges oljeproduktion i Nordsjön. Detta har i sin tur lett till att Stavanger nu är internationell samt att man etablerat ett museum, Norsk Oljemuseum. Det är även här Statoil en gång hade sitt huvudkontor.

När det gäller sevärdheter så finns det massor att välja på. Man kan säga att staden är själva navet och sedan runt om har du  en storslagen norsk natur med fjord, berg och gröna områden. Missa inte Lysefjorden eller att ta dig upp på klippan Preikestolen. Den ligger 600 meter över havet och ger dig en fantastisk utsikt. 

Bada eller surfa kan du göra på Solastranden som har vit sand.

Stavanger är även känd för alla sina museer, och de har många av dem. Bland annat Misjonsmuseet. Stavanger Museum, Arkologisk museum, Rogaland Kunstmuseum och Norsk Oljemuseum.

Missa inte att ta ett besök i stadsdelen Gamle Stavanger. Det är en av Europas bäst bevarande trähusbebyggelser, med över 170 vita trähus. Här är det dock idag mest butiker och pubar som huserar. 

Shopping kan du ägna dig åt här med om du vill. De har ett stort shoppingcenter, som heter Stavanger Storsenter.

I Stavanger finns det många restauranger som erbjuder färsk fisk och skaldjur. Många av dessa restauranger ligger nere vid hamnen och ger dig en fantastisk utsikt över fjorden och bergen. 

Se till att besöka Stavanger när de har sin matfestival, det är en upplevelse! Denna heter Gladmatfestivalen och denna festival har kring 25 000 besökare varje år!

Stavanger är perfekt för dig som vill uppleva naturen eller äventyr! Du har fjorden, fjällen och områden utanför staden. Ta en båttur på Lysefjorden, vandra i fjällen eller gå på en guidad tur! 

Hoppas att någon av dessa städer ska falla dig i smaken. För att ha råd med resan, ta en casino bonus här och hoppas på tur!

Tips på platser för weekendresan

15 Oct 2020

Att resa är livet. Även om det är svårt just nu att resa var man vill och hur man vill, på grund av coronan, så är det inte fel att drömma sig bort. Här ger jag ett par bra tips på resor som passar för en weekend.

Krakow – Polen
Krakow var länge Polens huvudstad och kallas i dag för Polens kulturella huvudstad. Krakow ligger 300 kilometer söder om huvudstaden Warsawa. Gamla staden i Krakow är sedan 1978 ett världsarv och här finns även Europas största torg, Rynek Glówny. Staden finns även många gamla kyrkor att besöka, bland annat Mariakyrkan byggd på 1200-talet 

San Sebastián– Spanien
San Sebasitán, eller Donostia på baskiska, är en stad i Baskien i norra Spanien. Det är kuststad som endast ligger 20 kilometer från Frankrikes gräns. I denna stad dinns det mycket som lockar. Det finns bland annat två vackra stränder mitt i staden. La Concha, räknas som en av världens finaste och den andra, Zurriola, är känd för sina stora vågor perfekta för surfing.

San Sebastián är även en stad för matälskaren. Pintxos, den baskiska motsvarigheten till tapas, finns det massor av.

Aten – Grekland
Aten är Greklands huvudstad och cirka 40 procent av landets befolkning bor i storstadsområdet. Aten är en  gammal stad, med arkeologiska fynd från yngre stenåldern. Missa inte Akropolis, den befästa staden på klippan i stadsdelen Plaka. Akropolis är en mäktig syn som sträcker sig över staden och kan ses från överallt, det finns förbud mot att bygga byggnader som skymmer Akropolis. På klippan finns även templet Parthenon och flera andra lämningar från antikens grekland.

Dublin – Irland
Om du gillar livemusik, öl och whiskey är Dublin definitivt staden för dig. Och även om du inte gillar de sakerna kan du nog hitta någonting som passar dig i den irländska huvustaden.

Edinburgh – Skottland
I vackra Edinburgh finns det mycket historia. Platsen har anor från 1100-talet och mycket av stadens historiska byggnader finns kvar. Staden är belägen på flera slocknade vulkaner ä Stadens centrum är uppdelad i två delar, old town och new town. 

 

Det finns så klart många fler bra ställen som passar för en weekend. Du har Frankrike, Österrike, Tjeckien, Italien, Ungern, Portugal, England och mycket mer!

Sveriges fantastiska nationalparker

10 Sep 2020

I Sverige har vi gott om nationalparker, från norr till söder. Det finns faktiskt hela 30 stycken och i dag tänkte jag knåpa ner en liten guide över några av dessa. Ett annat tips jag vill ge, är att testa casino med free spins, klicka här för att läsa mer om det. 

Tänk på att när du besöker en nationalpark så är du ansvarig för att följa de regler som finns, samt ha med den utrustning du behöver för att klara dig. Alla natonalparker har sina egna regler och allemansrätten gäller inte fullt ut i nationalparkerna. 

Vadvetjåkka

Detta är Sveriges nordligaste nationalpark. Den ligger väster om Torneträsk, vid gränsen mot Norge. Här har du chansen att se björn, lo och järv samt den lilla fjällämmeln.

För att hitta hit så kan du från Kopparåsen, cirka två mil från Abisko turiststation, och följa en led in i parken. Sedan måste du klara dig med en karta och kompass då det inte finns några vandringsleder.

Abisko

Genom Abisko löper Kungsleden så väl som flera andra leder och naturstigar. Här kan du njuta av den fjällbjörksklädda Abiskodalen och det vackra fjället Njullá. Abisko är även välkänt som en av de bästa platserna för att se norrsken.

Du hittar hit genom att ta tåget till Abisko Turiststation.

Sarek

Sarek är troligen den mest kända nationalparken. Här är det en storslagen vildmark med mäktiga vyer.

Du hittar hit genom att utgå från Kvikkjokksområdet om du kommer från söder. Kommer du från norr så finns det kommunikationer både från Gällivare och Jokkmokk.

Haparanda skärgård

Detta är Sveriges nordligaste skärgård och den bjuder på en varierande natur. Nationalparken, som bildades 1995, skyddar fornlämningar, fiskestugor och ett kapell från 1700-talet som används än idag.

Från Haparanda hamn i Nikkala går turbåtar till Sandskär, eller så tar du egen båt.

Skuleskogen

Skuleskogens nationalpark ligger cirka 13 mil söder om Umeå och här finns en av kustlandets få återstående storskogar. Vandra längst parkens 30 kilometer långa och populära vandringsleder, kolla i de karga hällmarkerna och njut av de rödaktiga klipporna av Nordingrågranit.

Du kan hitta hit genom att ta dig via Docksta i södra delen eller Näske i norra.

Fulufjället

Fulufjällets nationalpark hittar du i nordvästra Dalarna och den gränsar till Norge. Missa inte att besöka Njupeskärs vattenfall som är ett av de högsta i Sverige med sina 93 meter, samt kolla in granen "Old Tjikko" som har ett rotsystem på cirka 9500 års ålder.

Du tar dig hit med bil genom att följa riksväg 70 norrut från Särna, sväng av mot Mörkret varifrån du följer skyltningen till Fulufjällets nationalpark.

Ängsö

Ängsö nationalpark ligger i Stockholms skärgård. Det i hjärtat av Roslagen, söder om Norrtälje. På denna ö finns det bland annat ängsmark, hagmark och olika typer av skogar samt en massa orkidéer.

Hit kan du antingen åka med egen båt eller med turbåt.

Kosterhavet

Kosterhavet är Sveriges enda marina nationalpark. Här finns små holmar och skär där får, getter, kor och hästar betar. I havet finns bland annat ett av Sveriges två kända korallrev.

Hitta hit genom att ta tåget eller kör bil till Strömstad.

Tiveden

Tiveden ligger i Västergötland och är en magisk, orörd skog, och på sommaren kan du se den sällsynta röda näckrosen. Nationalparken erbjuder vandringsleder, sjöar, grottor och stora klippor.

För att hitta hit tar du bilen, helst söderifrån från riksväg 49 mellan Karlsborg och Askersund.

Gotska Sandön

Gotska Sandön är belägen i Östersjön cirka 40 kilometer norr om Fårö. Ön i sig är isolerad och det går rykten om att denna ö varit ett tillhåll för sjörövare.

Hit tar du dig med båten m/s Gotska Sandön från Fårösund eller Nynäsham.

Norra Kvill

Norra Kvill ligger i Småland. Här finns det en mycket vacker urskog. Missa inte att ta en vandring upp till nationalparkens högsta berg för att få en fantastisk utsikt.

Norra Kvill ligger en dryg halvtimmes bilfärd från Astrid Lindgrens Värld.

Blå Jungfrun

Denna ö är för många kända som Blåkulla, eller Blaakulla. Tack vare inlandsisen finns här släta berghällar av röd granit och jättegrytor, men här finns också grottor och en lummig örtrik ädellövskog.

För att komma hit måste du ta en turbåt från Oskarshamn. Under sommaren kan du även åka över från Byxelkrok på Öland med turbåt, eller så tar du egen båt.

Kul fakta om en massa olika saker

31 Jul 2020

På nätet kan man hitta en massa kul fakta, som man kan förvånas över, eller så har man koll på det redan sedan innan. Här är ett gäng med kul fakta, hur många visste du om?

Visste du att..?

  • New York City är längre söder ut än Rom. 
  • Skottland är längre norr ut än Alaska 
  • Det är omöjligt att andas och svälja samtidigt.…Eller att humma samtidigt som du håller för näsan.
  • Bananer och människor delar 50 % av samma DNA.
  • Bananplantan är faktiskt en ört, inte ett träd. Bananerna som växer ur den är alltså dess bär.
  • Kokosnötter dödar årligen fler människor än vad hajar gör. Eller, det tror man i alla fall. Det är lite av en urban legend som varken bevisats eller motbevisats.
  • En miljon sekunder är elva dagar. En miljard sekunder är knappt 32 år. 
  • Varannan minut tar vi fler bilder än vad som togs under hela 1800-talet.
  • Cleopatra levde närmre lanseringen av iPhone än bygget av Cheopspyramiden i Giza (som byggdes under Egyptens fjärde dynasti, cirka 2560–2540 f.Kr.).
  • Om du viker ett papper 42 gånger så når det ända till månen.
  • Nutella uppfanns redan under andra världskriget av en italiensk konditor.
  • Humrar åldras inte. De dör av att människor fångar dem, av parasiter eller att de äter ihjäl sig.
  • Det är vanligt med bisexualitet bland elefanter. Hela 45 % av samlagen som observerats bland asiatiska elefanter i fångenskap var mellan elefanter av samma kön.
  • Döda människor kan få både stånd och fisa direkt efter att de dött.
  • Sannolikheten att vattnet du dricker innehåller en molekyl av vatten som tidigare har gått igenom en dinosaurie är nästan 100 %.
  • Enligt en studie är den psykiska smärtan av ett kärleksuppbrott lika ”äkta” och kan vara lika smärtsam som fysisk smärta.
  • Man bränner fler kalorier av att hålla kroppen kall än att hålla den varm.
  • Högklackade skor gjordes från början för män. Det var slaktare som använde dem för att undvika att kliva i blod.
  • De små vita fläckarna du ser sväva runt när du kollar upp mot himlen är dina vita blodceller.
  • Shakespeare och Pocahontas levde under samma tid.
  • Finland och Nordkorea separeras av enbart ett land: Ryssland.
  • Det regnar diamanter på Saturnus och Jupiter.

Världens bästa partystränder

30 Jun 2020

Guider är inte fel att ha, över det mesta. Idag tänkte jag dela med mig av en liten guide över världens bästa partystränder.

Ibiza, Spanien

Det är rätt många som anser att Ibiza är ett mecka för den partysugna. Detta ställe har ett rykte som en plats där festen aldrig tar slut. Hit kommer det turister från världens alla hörn!

South Beach, Miami, USA

Amerikanska collegestudenter och kändisar flockas till South Beach.  Det är inte så konstigt, då det är en partystrand utan dess like. Missa inte ett besök på Nikki Beach Club, eller dansa loss på någon av nattklubben Mansions alla dansgolv.

White Beach, Boracay, Filippinerna

Stranden vid Boracay är en plats där det verkligen går att festa loss.  När mörkret faller lever stranden upp. Fyrverkerier, fantastiska shower med elddans, livemusik och fest tills det ljusnar. Längs med stranden finns det många nattklubbar och barer att besöka.

Nissi Beach, Ayia Napa, Cypern

 Om du vill börja dagen på en vacker strand med hög musik och vackra utsikter behöver du inte leta längre. På detta ställe är det skumfester, dj:ar och bikinitävlingar – utöver oavbrutet festande med dans och drinkar. Nissi Beach är verkligen en pärla!

Fler bra partystränder

  • Gordon Beach, Tel Aviv, Israel
  • Kuta Beach, Bali, Indonesien
  • Haad Rin Beach, Koh Phangan, Thailand
  • Psarou Beach, Mykonos, Grekland
  • Zrće Beach, Novalja, Kroatien
  • Palolem Beach, Goa, Indien

Hur gjorde man innan Google?

27 Apr 2020

Idag är det enkelt att ta reda på saker, det tack vare Google och nätet. Om man har en diskussion med vänner om något och vill ha reda på vem som har rätt, ja då knappar man in det på nätet och får snabbt svar. Men hur gjorde man förr? Kanske man helt enkelt fick vare ense om att vara oense om saker och ting. Det i alla fall tills man kunde ta reda på det på andra sätt.

Google och internet har ju förenklat det mesta för de flesta och många av oss har svårt att tänka oss ett liv utan det.